Author Topic: medisch adviseurs  (Read 5680 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jan

  • Algemene moderator
  • Senior
  • *****
  • Posts: 480
medisch adviseurs
« on: 24 December 2005, 12:33:58 »
Medisch adviseurs van verzekeringsmaatschappijen zijn weliswaar doktoren maar hebben niet het beste met u voor als u lichamelijk of geestelijk letsel hebt opgelopen.

Medisch adviseurs zijn niet zozeer geinteresseerd in de letselschade van een slachtoffer, maar zoeken graag in het verleden en zodra ze daar iets medisch hebben gevonden, kan het slachtoffer een redelijke schadevergoeding wel vergeten.

Dit wordt ook wel \"Fishing Expedition\" door medisch adviseurs van verzekeringsmaatschappijen genoemd.

Medisch adviseurs die bedenkelijke standpunten uitdragen vindt men onder anderen bij London Verzekeringen, Stad Rotterdam, Fortis ASR, Bovemij.

Als u men het niet eens is met de visie van een medisch adviseur van een verzekeringsmaatschappij wordt dezerzijds geadviseerd, mede gezien de rechtspraak, om zo snel mogelijk een procedure tegen de betreffende verzekeringsmaatschappij te starten. U hebt doorgaans de rechter op uw hand.

Voorts kan een medisch adviseur voor zijn optreden worden aangeklaagd bij het Medisch Tuchtcollege mits hij bepaalde vastgelegde \"Gedragscodes\"overtreedt.

Ik doe een oproep aan ieder zijn/haar vervelende ervaring met een medisch adviseur van een verzekeringsmaatschappij op dit forum te melden.

Bericht gewijzigd door: jan, op: 2006/03/29 13:30