Author Topic: Dossier 2005PS vs Dirkzwager Advocaten  (Read 563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jan

  • Algemene moderator
  • Senior
  • *****
  • Posts: 480
Dossier 2005PS vs Dirkzwager Advocaten
« on: 19 February 2024, 16:18:47 »
Inkomend bericht dossier 2005

Enigszins verlaat maar hier mijn dankbrief aan u.
Ik raakte met nog enkele jaren te gaan voordat mijn pensioen aan zou breken betrokken bij een zwaar arbeidsongeval: zeer zwaar nek, rug, borst, been en voetletsel. Ik lag 30 minuten bekneld onder een vorkheftruck van 3000 kg en werd daarna door de Brandweer bevrijd. Gedurende bijna 4 jaar werd ik getreiterd door een bataljon aan HR managers werkzaam bij mijn Amerikaanse werkgever die wereldwijd 185 vestigingen heeft en die in samenspan met de Arboarts mij voor controle in Hilversum liet komen ? ik kon niet langer dan 10 minuten rechtop zitten - terwijl deze arbodienst ook in mijn woonplaats Den Haag Rijswijk was gevestigd. Ik moest dus liggend in een taxi vervoerd worden. Eenmaal bij de Arbo arts aangekomen kreeg ik niet eens de gelegenheid om bij te komen van een taxirit met verschrikkelijk veel pijn en kon na 10 minuten weer vertrekken. Via een oud cli?nt van u kwam ik bij u terecht en een geluk bij een ongeluk was dat enkele dagen voordat er verjaring van mijn letselschadeclaim zou intreden: u stuitte deze ? met de nodige boosheid omdat ik u een tikkende tijdbom in handen stelde ? onmiddellijk met een speciale brief aan mijn werkgever.

Nadat u een 1e aansprakelijkheidsbrief verstuurde aan mijn opdrachtgever kwam de advocaat van mijn werkgever in beeld ofwel Dirkzwager Advocaten. Van meet af aan was de valse insteek van dit Kantoor duidelijk en nadat u er genoeg van had bracht u de dagvaarding bij de rechtbank uit. Ronduit smerig was het gedrag van Dirkzwager Advocaten dat zij steeds weer uitstel vroeger, ergo, voor de rechtszitting verhinderdata aangaven van de betreffende senior advocaat die er op neer kwamen dat een behandeling van mijn zaak bij de rechtbank wel eens langer zou kunnen duren dan ik nog te leven had. U beklaagde zich bij de president van de rechtbank en binnen no time was er een zitting geregeld.


In deze zitting verscheen Dirkzwager Advocaten met een team van 3 andere advocaten in aanwezigheid van de CFO die vanuit het Amerikaanse Hoofdkantoor was overgevlogen. Zelden heb ik zo?n bevlogen persoon als u meegemaakt en de CFO keek u tijdens de rechtszitting met afgrijzen aan. Mijn maat die mij ondersteunde en ik hebben genoten van het compliment dat de rechtbank u maakte voor de inhoud van de door u opgestelde dagvaarding, een veelvoud van documenten waar Dirkzwager Advocaten geen concreet antwoord op had en uw gepassioneerde opstelling. De rechtbank stuurde ons allen vervolgens de gang op en gaf niet bepaald subtiel het advies aan het advocatenteam van Dirkzwager Advocaten en haar cli?nt dat men met een passende schadevergoeding terug moest komen incluis de kosten van de raadsman bij gebreke waarvan de rechtbank ons in het gelijk zou stellen en er een schadestaatprocedure moest volgen. Aan de houding van de CFO van mijn werkgever straalde geen blijdschap af.

Meneer De Bruin, ik ben u ongelooflijk dankbaar voor het uitstekende resultaat en uw standvastigheid, passie en het lef om zaken recht voor zijn raap uit te spreken en deze Bende van Ellende niet te sparen, dit alles zal mij lang bij blijven. Feitelijk hebt u Dirkzwager Advocaten een pak slaag gegeven.

Nogmaals bedankt en de eerlijkheid gebiedt mij te melden dat u mij geholpen heeft dit dankbericht op te stellen en dat na lezing daarvan mijn instemming heeft; ik ben niet hoog opgeleid en mijn taalvaardigheden zijn ronduit slecht sinds mijn jeugd.

R.