Author Topic: Achmea Letsel (deel 2)  (Read 197 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jan

  • Algemene moderator
  • Senior
  • *****
  • Posts: 464
Achmea Letsel (deel 2)
« on: 5 December 2023, 12:48:06 »
Hallo collega Frank Hertog,

Een uitstekend resultaat en wat wederom een verschil tussen het aanvankelijk aanbod van Achmea gedaan jegens de vorige belangenbehartiger om uit te gaan van een totaal bedrag van EUR 73.000 hetgeen door de vorige belangenbehartiger voor akkoord aan client werd voorgelegd en het door jou bereikte resultaat van een totaal bedrag van EUR 475.000 (heden een minnelijke overeenstemming met Achmea en met client bereikt die super blij is en het eigenlijk niet kon geloven!).

Professioneel (!) ook dat jij wel (!) medische expertises inzette maar Achmea vond dat niet nodig en je uitgangspunten liet doorrekenen door het NRL. Zo hoort het!

In een andere letselschadezaak bereikte je enkele maanden geleden buiten rechte met Achmea een akkoord voor een totale schadevergoeding van            EUR 1.049.619,54.

Het zal mij spreekwoordelijk een zorg zijn als mij enige arrogantie wordt verweten maar ClaimZorg levert elke keer weer een topprestatie en we behoren dan ook tot de top van de Letselschadekantoren in Nederland ver boven menig Advocatenkantoor. Dat Achmea ons nu beleidsmatig weg denkt te zetten voor een uurtarief uit 2007 geeft aan hoe men daar de weg kwijt is geraakt.

Fijn dat de manager Zwaar Letsel intern binnen Achmea de juiste prioriteiten stelt en de stalorders verstrekte: ClaimZorg kritisch volgen!

Nogmaals van harte gefeliciteerd met het bereikte resultaat en we gaan moedig verder: kwaliteit gaat bij ClaimZorg boven beleid!
Met vriendelijke groet,

Johannes de Bruin
ClaimZorg Letselschade