Author Topic: Medisch adviseur H Reinders  (Read 5601 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Danielh

  • Nieuweling
  • *
  • Posts: 1
Medisch adviseur H Reinders
« on: 23 March 2017, 07:48:51 »
Hallo

Ik ben Daniël. In februari 2014 heb ik een motorongeluk gehad. De bestuurster had mij volledig over het hoofd gezien. Vervolgens een aantal weken in het ziekenhuis doorgebracht en daarna in een  revalidatiecentrum. Fysiek heb ik een aantal beperkingen overgehouden. Een jaar na het ongeluk was ik het zat dat ik qua vermoeidheid, geheugen en onder andere concentratie problemen niet vooruit te branden was terwijl ik voortijd altijd een druk mannetje was. Efin dat laten onderzoeken. Bij het revalidatiecentrum is een npo (neuropsychologisch onderzoek ) uitgevoerd. Hieruit kwam naar voren dat ik hersenletsel heb. Een jaar lang vervolgens een neurologisch revalidatie traject gevolgd om om te gaan met niet aangeboren hersenletsel.

Terwijl dit allemaal afspeelde werd ik bijgestaan door de Pals letselschade groep. Iets dat mij tot op de dag van vandaag zeer goed bevalt. De tegenpartij, Klaverblad, was aldoor niet de beroerdste en dachten ook wel mee. Om onafhankelijk vast te stellen wat de restschade is heb achtereenvolgens een neurologische expertise gehad, een orthopedische expertise en is een arbeidsreïntegratie expert ingeschakeld. Deze heeft voorgesteld een arbeidsassesment te volgen in Arnhem bij Zintens, onderdeel van Groot Klimmendaal. Hieruit bleek ook duidelijk dat er sprake is van hersenletsel. De neuroloog heeft dit ook meegenomen in zijn verhaal en volgens de orthopeed ben ik 15% blijvend invalide met betrekking tot de botten zeg maar.

Tot zover loopt alles. Nu zijn we op het laatst van het traject om in overleg met klaverblad, die ingestemd hadden met bovenstaande expertises en arbeidsassesment, en begint het gedoe.

Er is bij klaverblad verzekering ineens een nieuw team op mijn zaak gezet onder hrt mom van interne verschuivingen.

Er is dus ook een nieuwe medisch adviseur aangesteld door klaverblad. Dit is H. Reinders. En het advies dat hij gaf lusten de honden geen brood van. De neuroloog heeft het mis. Bij Beatrixoord, het revalidatiecentrum,  kunnen ze er niks van, bij het uwv heeft het compleet verkeerd  (ik ben inmiddels iva afgekeurd ) en als klap op de vuurpijl zegt hij dat ik niks mankeer en dat mij alles aangepraat is.

Zo dit is het verhaal tot nu toe.

Heb 2 vragen waar iemand wellicht antwoord op kan of wil geven.

1. Is er ervaring bij iemand met een letselschade waarbij klaverblad verzekering de tegenpartij is? En

2. Heeft iemand ervaring met medisch adviseur Reinders?

Over de laatste os reeds het e.e.a. te vinden hier. Maar dat is een aantal jaren oud. Zo is zijn zienswijze over hersenletsel op zijn zachts gezegd dubieus en is hij meerdere malen door het tuchtcollege gewaarschuwd vanwege zijn uitspraken.

Ik  hoop dat er meer recente verhalen over deze man zijn.

Als iemand meer info geeft ben ik daar zeer dankbaar voor!

Met vriendelijke groet,
Daniël