Author Topic: smartengeld of niet??  (Read 4843 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chantal32

  • Guest
smartengeld of niet??
« on: 14 July 2010, 20:15:00 »
Graag zou ik willen weten of ik in aanmerking zou kunnen komen voor smartengeld.

Het geval is dat ik 5 jaar in een relatie heb gezeten met een man die achteraf echt alles bij elkaar gelogen heeft en ik mij daardoor zeer misbruikt voel en mensen daardoor zodanig niet meer vertrouw.

Ik heb als kind al sexueel misbruik meegemaakt en dat heb ik deze persoon ook in vertrouwen verteld.

achteraf was de hele relatie voor hem alleen maar daarvoor bedoeld.
eerst mijn vertrouwen winnen en daar heeft hij echt alles voor gedaan,(ik heb 11 jaar geleden ook al eens een relatie met hem gehad)
in 2005 nadat ik hem ongeveer 7 jaar niet had gezien en we beiden in een andere relatie zaten wilde hij mij terug.
het plan was nadat mijn relatie stuk liep in 2008,dat wij dus samen verder zouden gaan,hij zou weggaan bij zijn vriendin etc.
hij deed alles voor me en daardoor vertrouwde ik hem volkomen.pas sinds eind 2008 kreeg ik argwaan en sinds begin dit jaar weet ik het zeker.hij woont nog bij zijn vriendin en heeft daar en op zijn werk gezegt dat ik hem stalk en lastig val.
tegen mij zegt hij dat anderen dat verzonnen hebben en zijn vriendin en haar kinderen (hij is 13 jaar ouder dan ik,Hij is 44 en ik 31)
niet meer samen zijn en dat ze liegt.
Hij eet dus van 2 walletjes.
nu weet ik wel dat iedereen roept dat je het maar moet vergeten en dat hij het allemaal niet waard is,maar de geestelijke problemen zijn nu alleen maar toegenomen en ik liep al oner behandelinh voor add/adhd en met de onverwerkte problematiek van het sexueel misbruik bij mij als kind.

Nu heb ik een advocaat gevraagd of er wat mee te doen is maar de kans is zeer klein bijna niet te doen eigenlijk.
Hij wil nu kijken of er wat te bereiken is met affectieschade als die wet er door zou  zijn tenminste want letselschade kan ook niet geloof ik.

Is er nu helemaal niets te doen om zo iemand op een bepaalde manier toch te straffen?
als er lichamelijk letsel is schijnt er veel mogelijk te zijn,maar in dit soort situaties is er niets en niemand die er wat mee kan.

emotioneel ben ik erg aangetast ook omdat hij zijn vroegere beste vriend mij liet lastig vallen.
die luisterde niet naar me als hij aan de deur stond en ik hem niet binnen wilde laten.
hij zou na een paar weken wel terug komen zei hij dan.misschien dat ik dan van gedachte veranderd zou zijn..
hij stond daar dan soms 4 dagen in de week.
ik had mijn ex gevraagd of hij er wat van wilde zeggen zodat ik niet de politie hoefde te bellen maar dat deed hij achteraf niet.wel beloven maar niets doen en liegen dat hij het wel had gezegd of andere smoezen waardoor ik zou denken dat hij er alles aan deed om het te verhelpen.
zelfs toen die vriend mij snachts belde met de vraag of hij langs kon komen omdat hij niet kon slapen,terwijl ik niets met hem te maken wilde hebben!
en dan ook het feit dat ik voor stalkster wordt uitgemaakt en dat ik hem zou hebben aangerand hebben er bij mij goed ingehakt.
ook heb ik die relatie opgegeven om met hem verder te gaan.
en dan ook het probleem dat ik dan met adhd zit en vrij chaotisch ben en het niet echt allemaal alleen voor elkaar krijg.
waar we het samen over gehad hebben omdat hij ook een adhd-er is maar er graag voor mij wilde zijn.
nu zit ik helemaal alleen,mijn oude leventje weg en een avondopleiding,stage in het ondeerwijs,huishouden en oproepwerk in de zorg,een uitkering en emotioneel een wrak.mijn advocaat wil me helpen zoeken naar een gespecialiseerde hulp vanweg mijn onverwerkte misbruik omdat het ggz in delft daar niets mee kan.

Is hier niets mee te doen in de vorm van smartengeld??

Met vriendelijke groet,

chantal eickenboom