Author Topic: De laatste paardentram en Achmea Personenschade  (Read 94 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jan

  • Algemene moderator
  • Senior
  • *****
  • Posts: 435
De laatste paardentram en Achmea Personenschade
« on: 30 August 2021, 15:16:56 »

Achmea Personenschade Tilburg

T.a.v. de heer (..)

Den Haag,       30 augustus 2021                             

Ons kenmerk: JB RB 20170818/1975PS

Uw kenmerk:  Z829980

Betreft: cliŽnt De heer (..)

Geachte heer,

Ik heb zojuist na inzage in de dossiers 60 minuten gevist/staan kopiŽren ter zake uw verzoek om (nogmaals):

Ė medisch dossier

Ė adviezen van mijn medisch adviseur Dr. Van Ooij, orthopedisch chirurg

Ė Rapport Elabo, arbeidsdeskundig advies op instigatie Arboarts

Ė Eindrapportage re-integratie 2e spoor

Opmerkelijk dat mijn collega mr Hertog dat zag en meldde: doe je dat alweer? Te uwer informatie: collega Hertog sprong aan het eind van de middag destijds in om de post verzendklaar te maken en heeft zowel het aan u toegezonden medisch dossiers als de gebrande dvdís (het beeldvormend onderzoek) gecontroleerd en ingepakt.

Elabo adviseerde tot 65% loonvormende arbeid in een aangepaste functie. Zoals meerdere malen gesteld, toen we voor dit onderwerp bij Achmea aanklopte gaf niemand thuis en heb ik met cliŽnt zelf maar een traject uitgezet en waren we maar net op tijd voordat cliŽnt een WIA stempel meekreeg van het UWV en dat solliciteert erg lastig. Begrijpt u nu wel mijn strategie?

Hoeveel kosten hebt u door het op verzoek niet inschakelen van een arbeidsdeskundige bespaard? Begrijpt u nu uw eigen misvatting dat ik in uw optiek wel erg veel correspondentie voerde? Waar was u al die tijd?

Ik herhaal dat het onvoorstelbaar is dat Achmea Personenschade anno 2021 geen grote bestanden digitaal kan ontvangen of versturen. Alle u thans opnieuw heden toe te zenden medische informatie staat in een scan map en met 1 klik had ik dat naar u toe kunnen zenden.

Toen de laatste paardentram hier de Hofstad uitreed hebben we niet alleen de fax aan de koetsier meegegeven maar zijn direct overgestapt naar WeTransfer.

Gezien het overweldigend aantal kwaliteitsmanagers dat Achmea op de payrol heeft staan moet het toch mogelijk zijn dat er 1 geest op het idee komt een software programma aan te schaffen dat met een crypt code medische informatie verstuurd of kan ontvangen.

Maar goed ik ben niet uw organisatie- adviseur, wel voor mijn Kantoor en dat is leuk werken en verbreedt je zicht op werkprocessen.

Ik stuur alles per post in een gesloten (dure) verstevigde enveloppe met inhoud 1515 gram aangetekend (=kantoorkosten) op aan het postbusadres van Achmea Personenschade Tilburg  ter attentie van de heer (..). Dat u van uit een thuissituatie werkt mag en zal niet mijn probleem zijn. Er is vast wel iemand die u ondersteuning biedt.

Dr. Burger bericht ik dat hij uiterlijk 01 oktober 2021 zijn definitief rapport opstelt. We wachten sinds 1 maart 2021 op een reactie van de medisch adviseur van Achmea die kennelijk sindsdien in de parkeerstand staat. Het is genoeg zo geweest.

Met vriendelijke groet,

Johannes de Bruin

ClaimZorg Letselschade

debruin@claimzorg.nl