Author Topic: Harde verzekeraars pegels beter dan een pot met pillen van de huisarts  (Read 320 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jan

  • Algemene moderator
  • Senior
  • *****
  • Posts: 410
Geachte mevrouw O (huisarts),

Op 17 april 2019 is in zeer harde onderhandelingen aan het einde daarvan een goed resultaat behaald voor uw patiŽnt en mijn cliŽnt mevrouw P.
De door u aangedragen patiŽntenkaart zoals door mij in wat strakke bewoordingen was gevraagd (..) was daarbij dienstbaar.

Voor mij telt bij elke cliŽnt uitsluitend het te behalen resultaat zodat die verder kan met zijn/haar leven met een financiŽle genoegdoening die de dagelijkse financiŽle zorgen ontstaan door een ongeval wegneemt en daarbij verder medisch herstel niet meer in de weg staat. In dit niet onbelangrijk bijkomend effect help ik dus u en uw patiŽnt. Nogal eens hebben de bij de verzekeraar afgedwongen harde pegels een beter effect op het algemeen dagelijks levenspatroon van de cliŽnt dan een pot met pillen of maandenlange fysio zonder aanmerkelijk resultaat.

Het letselschadevak is een keiharde wereld - waar de doorgaans wat meer softe huisartsensector verre van verwijderd is - en slechts voor specialisten met een dikke huid weggelegd. Indien ik u wat te stevig heb benaderd hebt u bij dezen mijn excuses.

Met vriendelijke groet,

Johannes de Bruin
ClaimZorg Letselschade